מטרת הפיסטור של שקדים ואגוזים היא חיסול הסלמונלה וחיידקים
אחרים, בלי להזיק לאגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו
וחיי המדף שלו.
חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam
Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
ייבוש. יתרון של הערכת המוצעת טמון באלגוריתמי הייבוש
הייחודיים ובחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה המדויקת
הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי הוא בעל 3.5% לחות, אך יש
לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
ועקבי.
הציוד מודולרי וקל להתקנה ולתחזוקה.
|