לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  מדריך חברות |  קורסים | רישום חברות
פיסטור שקדים ואגוזים
מטרת הפיסטור של שקדים ואגוזים היא חיסול הסלמונלה וחיידקים
אחרים, בלי להזיק לאגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו
וחיי המדף שלו.
חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam
Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
ייבוש. יתרון של הערכת המוצעת טמון באלגוריתמי הייבוש
הייחודיים ובחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה המדויקת
הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי הוא בעל 3.5% לחות, אך יש
לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
ועקבי.
הציוד מודולרי וקל להתקנה ולתחזוקה.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.