לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
צינון והקפאה מהירים
כאשר מכניסים את המזון המבושל למצנן מהיר בעל עוצמה המביא את המזון בתוך
כשעה מטמפרטורה של 80 מ" צ לטמפרטורה של 4 מ" צ, נמנע התהליך המואץ של
היווצרות חיידקים המתהווים במזון בקירור רגיל. דבר זה מאפשר את הארכת חיי
המדף של המזון ושומר על ערכו התזונתי, שומר על לחות המזון וחוסך בלאי רב.
מוצע מקרר משב ההופך מקרר רגיל לאחר גמר הפעולה. כמו כן מוצעת אופציה להמשך
הקפאת המזון לטמפרטורה של -18 מ" צ במרכז המוצר והפיכת המיתקן למקפיא באופן
אוטומטי בגמר הפעולה.
קיימת אפשרות לסטרליזציה באמצעות נורות אולטרה- סגולות להשמדה יעילה של
חיידקים ולחיטוי כלי מטבח כאשר המקרר אינו בשימוש.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.