כאשר מכניסים את המזון המבושל למצנן מהיר בעל עוצמה המביא את המזון בתוך כשעה מטמפרטורה של 80 מ" צ לטמפרטורה של 4 מ" צ, נמנע התהליך המואץ של היווצרות חיידקים המתהווים במזון בקירור רגיל. דבר זה מאפשר את הארכת חיי המדף של המזון ושומר על ערכו התזונתי, שומר על לחות המזון וחוסך בלאי רב. מוצע מקרר משב ההופך מקרר רגיל לאחר גמר הפעולה. כמו כן מוצעת אופציה להמשך הקפאת המזון לטמפרטורה של -18 מ" צ במרכז המוצר והפיכת המיתקן למקפיא באופן אוטומטי בגמר הפעולה. קיימת אפשרות לסטרליזציה באמצעות נורות אולטרה- סגולות להשמדה יעילה של חיידקים ולחיטוי כלי מטבח כאשר המקרר אינו בשימוש.
|