|
פיסטור סומסום, שקדים, ואגוזים |
מטרת התהליך היא חיסול הסלמונלה וחיידקים אחרים, בלי להזיק לסומסום/אגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו וחיי המדף של האגוז. חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים. המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן ייבוש. יתרון של מערכת הפיסטור המוצעת טמון באלגוריתמי הייבוש הייחודיים וחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה המדויקת הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי בעל 3.5% לחות, אך יש לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק ועקבי. הציוד מודולרי וקל להתקנה ותחזוקה.
|
|
לפרטים באימייל
לפרטים ב-SMS
לפרטים בטלפון
|
|
הדפסה שלח לחבר
|
|
|
|