המכשירים למדידות ערכי תזונה במזון מתוצרת חברת HORIBA הנם מכשירים ידידותיים וקלים לשימוש . מדידות כמות הגורמים הבאים- חומציות PH / מוליכות/ מליחות/ נתרן Na+/ אשלגןK+ / סידן /Ca2+ ניטרתNO3 שנעשות בבדיקות בתהליך הייצור ותהליך בקרת איכות מזון, הופכות לפשוטות, מהירות ויעילות. יתרונות 1. מדידות מהירות ומדויקות. 2. מבנה חסין למים. 3. מערכת אוטומטית פשוטה לכיול. 4. טווח מדידה נרחב. 5. טכנולוגית החיישן השטוח מאפשרת מדידה של דגימות קטנות, כ- 0.3 מיליליטר (כ-6 טיפות). 6. אנליזה של חומציות PH / מוליכות/ מליחות/ נתרן Na+/ אשלגןK+ / סידן /Ca2+ ניטרתNO3. 7. מגוון יחידות מדידה (ppm, mg/L, kg/10a).
|