לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
אנליזה כמותית של פרמטרים במוצרי חלב
מוצרי חלב נוזליים כמו קרם גבינה, אבקת חלבון, מי גבינה מרוכז, יוגורט ומוצרים אחרים, יכולים בקלות להיות מנותחים בעזרת ספקטרוסקופיה FT-NIR. בשנים הקודמות נעשה שימש בטכנולוגית NIR בשגרה אך ורק לניתוח חלב ומוצרים מוגמרים כמו גבינה, אבקת חלב ויוגורט.
לאחרונה , גובר השימוש בניתוח של חלב ומוצרי חלב נוזליים ומוצקים בעזרת במכשיר אחד העובד בעזרת טכנולוגיית FT-NIR כאשר ניתן לבדוק בעזרתו את כל סוגי המוצרים.
מוצרים נוזליים ,מוצקים, חצי מוצקים כאחד, בעזרת מכשיר אחד.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.