מוצרי חלב נוזליים כמו קרם גבינה, אבקת חלבון, מי גבינה מרוכז, יוגורט ומוצרים אחרים, יכולים בקלות להיות מנותחים בעזרת ספקטרוסקופיה FT-NIR. בשנים הקודמות נעשה שימש בטכנולוגית NIR בשגרה אך ורק לניתוח חלב ומוצרים מוגמרים כמו גבינה, אבקת חלב ויוגורט. לאחרונה , גובר השימוש בניתוח של חלב ומוצרי חלב נוזליים ומוצקים בעזרת במכשיר אחד העובד בעזרת טכנולוגיית FT-NIR כאשר ניתן לבדוק בעזרתו את כל סוגי המוצרים. מוצרים נוזליים ,מוצקים, חצי מוצקים כאחד, בעזרת מכשיר אחד.
|