תהליך ההידרוליזה התרמית THERMAL HYDROLYSIS PROCESS של Cambi מכפיל את תפוקת הדייג'סטר האנארובי בוצה ראשונית ומשנית עוברות בישול על ידי קיטור ב-160 מעלות כדי שכל החומר האורגני עובר הידרוליזה. אחרי שחרור מיידי של לחץ הקיטור מתבצע "פיצוץ קיטור" שמפרק והורג כל חיידק, כולל פטוגנים. הבוצה המדוללת והמקוררת נכנסת לדייג'סטר האנארובי ב- 10-12% מוצקים. היתרונות: מגביר את תפוקת הדייג'סטר ב-250% נדרש דייג'סטר הקטן פי 2.5. הגדלת ייצור ביו-גז מוגדל ב-50% ,עם יותר CH4 ופחות מ-50 ppm H2S הגדלת אחוז המוצקים בבוצה הסופית ב -30-40% מוצק יבש הפחתת כמות הבוצה היומית ב-35% התוצאה היא ביו-דישון CLASS-A בעל מאפייני תזונה מצוינים לחקלאות.
|