מופץ למנכלים של מפעלי מזון, למנהלי מו"פ , למנהלי ייצור, למנהלי שיווק, וכן לטכנולוגי מזון במפעלי תעשייה, לבתי מלון, לבתי הארחה, לאולמות וחוות שמחה, לבתי חולים ציבוריים ופרטיים, למסעדות, לבתי אבות, דיור מוגן, לקונדיטוריות , פיצריות, למוסדות פנימייה וישיבות, לחברות קייטרינג, לאקונומים בקיבוצים ומושבים , לקניינים במשרדי ממשלה ובמוסדות ציבוריים ופרטיים, למנהלי מפעלים למזון, מאפיות, יקבים ולאנשי אקדמיה הקשורים בנושא, בשיתוף עם איגוד השפים בישראל. |