לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
הדברת מפעלי מזון
הסכנות אליהן חשוף מפעל מזון הן רבות וגדולות בכל הנוגע לחרקים ומזיקים. במפעלי מזון ניתן דגש רב לשמירה על סניטציה ומניעת מזיקים. על מנת למנוע היחשפות המפעל למזיקים מסוגים שונים רצוי להכין תוכנית מניעה מקיפה. במקביל חשוב לבצע ניטור בכל אזורי המפעל על מנת לקבל תמונת מצב כללית.
דרך העבודה הינה שיטתית ומטרתה יצירת שטחים נקיים. הגישה הינה זיהוי הבעיות עוד לפני שמתפתחות למימדים גדולים עם עדיפות למניעה שלהן. פעולות המניעה המבוצעות הינן: ניטור באמצעות מלכודות מיוחדות, תחנות האכלה, מכשירים לניטור חרקים מעופפים.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.