מטרת התהליך היא חיסול הסלמונלה וחיידקים אחרים, בלי להזיק
לאגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו וחיי המדף של
האגוז.
חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam
Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
ייבוש. יתרון של מערכת הפיסטור המוצעת טמון באלגוריתמי
הייבוש הייחודיים וחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה
המדויקת הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי בעל 3.5% לחות, אך
יש לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
ועקבי.
הציוד מודולרי וקל להתקנה ותחזוקה.
|