לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
פיסטור שקדים ואגוזים
מטרת התהליך היא חיסול הסלמונלה וחיידקים אחרים, בלי להזיק
לאגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו וחיי המדף של
האגוז.
חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam
Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
ייבוש. יתרון של מערכת הפיסטור המוצעת טמון באלגוריתמי
הייבוש הייחודיים וחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה
המדויקת הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי בעל 3.5% לחות, אך
יש לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
ועקבי.
הציוד מודולרי וקל להתקנה ותחזוקה.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.