חברה ישראלית משווקת מכונת גלידה חדשה מתוצרת TAYLOR ארה"ב,
שפותחה בהתאם לדרישות רשת ברגר קינג העולמית. המכונה מצוידת
במערכת פיסטור עצמית אוטומטית, המצמצמת למינימום את הצורך
בניקיון ? הניקוי נעשה באמצעות מפעיל רק אחת ב-14 יום.
הדגם עומד בדרישות HCCP, ותפוקתו מגיעה ל-500 מנות בשעה.
מחישובים הכלכליים שנעשו עולה, כי עם החיסכון בהוצאות
תחזוקה ויעילות הפקת הגלידה מהמיקס, מוחזרת כל ההשקעה
במכונה בתוך 3 שנים.
מוצע גם מכשור למוצר B.COOL. בעזרת מיקסר מיוחד משודרגת מנת
הגלידה האמריקאית למוצר הכולל, בנוסף לגלידה, רכז פירות
טבעי או תוספות שוקולד וסוגים אחרים של פירות וממתקים.
|