קיבוץ מעגן מיכאל סיים הצטיידות מערך המזון לשלב ההפרטה.
במסגרת תהליך ההפרטה העובר על הקיבוצים סיימה חב' ניגא שף
ייצור והתקנות של עוד מערך הגשה ייחודי בקיבוץ מעגן מיכאל,
וזאת בתכנון פונקציונלי מתקדם של חברת נחשון-תכנון מערכות
מזון,ועיצוב ארכיטקטוני של מעצב הפנים דויד סבאג חבר קיבוץ
מעגן מיכאל.
המערך כולל דלפקים מעוצבים וכן פגודות להגשת תוספות קרות
הפועלות בטכנולוגיית אויר מאולץ ומאפשרות תצוגת המזון בכלי
גסטרונום או בכלים מעוצבים אחרים.
מערך ההגשה, על כל רכיביו, תוכנן ויוצר על ידי המחלקה
הטכנית הנדסית, בחברת ניגא שף, ומכיל בתוכו מערכות מכניות
קירור וחימום מתקדמות מתוצרת החברות , BLANCO וחברת
MEAL SYSTEM .
|