לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
חברת- הנדסת שיטות אריזה בע"מ, ערכה לאחרונה יחד עם
חברתCLEXTRAL הצרפתית, 4 ימי עיון בנושא אקסטרודרים וייצור
מוצרי מזון ע"י אקסטרודר
חברה ישראלית להנדסת שיטות אריזה בע"מ, הפועלת בתחום מכונות
ומערכי אריזה בישראל מזה כ-25 שנה, ערכה במהלך חודש דצמבר
האחרון ארבעה ימי עיון בנושא אקסטרודרים וייצור מוצרי מזון
ע"י אקסטרודר.
החברה הישראלית היא הנציגה הבלעדית בישראל של חברת ?
CLEXTRAL הצרפתית מהמובילות בעולם בתחום האקסטרודרים
שמתמחה בייצור אקסטרודרים דו בורגיים.CLEXTRAL היא ככל
הידוע, היצרנית היחידה שעובדת בשיטה זו בתחום המזון.
החברה הצרפתית עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם למעלה מ-35
אוניברסיטאות ברחבי העולם, דבר שמעלה את רמת המחקר וכפועל
יוצא מכך את ההתקדמות בנושא חקר ואפשרויות האקסטרוזיה בצורה
משמעותית.
ייצור ופיתוח המזון ע"י אקסטרודר מתקיים הלכה למעשה ממש כמו
בכל תחום היי-טק אחר.
"סיעור מוחות" עולמי זה משדרג ללא הכר את איכותם של המוצרים
וכן את תהליך הייצור עצמו.
כמו כן, מעמידה חברת CLEXTRAL לרשות המפעלים מעבדות פיתוח
למוצרים בלעדיים הכול כמובן תחת סודיות ומחקר.
אקסטרודרים אלו משמשים בעיקר את תעשיית המזון וכן את תעשיות
הפלסטיקה והכימיקלים.
המשלחת שמנתה 5 אנשים שהגיע מחברת ?CLEXTRAL, כללה את פרופ'
בובייה - מרצה בעל שם עולמי בתחום האקסטרוזיה- וכן 4 מהנדסי
מזון. במהלך הביקור הציגה המשלחת את החידושים האחרונים
בתחום ייצור מוצרי מזון שונים באמצעות אקסטרודר, מוצרי מזון
כגון-דגני בוקר, חטיפים, פסטות, קוסקוס, גבינות, מזון
לתינוקות, מזון לבעלי חיים, תחליפי בשר ודגים, ומוצרים רבים
נוספים.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.