לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
פילטר מגנטי לשוקולד
פילטר מגנטי עם דופן כפולה ניתן ליישום בתהליך ייצור שוקולד
ומשמש ללכידת חלקיקי ברזל מנוזלים דביקים המשונעים תחת לחץ.
שוקולד, לדוגמה, נקרש במגע עם הקירור בתוך הפילטר אך מאחר
שבפילטר הזה זורמים מים חמים בטמפרטורה של 40 מעלות מקסימום
דרך הדופן החיצונית של הפילטר, המוצר נשאר במצב נוזלי. הדבר
מאפשר למגנט ללכוד גם חלקיקים בגודל 30 מיקרון. במערכות
אחרות חלקיקים אלה נסחפים הלאה. הפילטר המגנטי היגייני.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.