חברה ישראלית, העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של מערכות זיווד אלקטרוני
לתעשיית ההייטק, פיתחה מערכת ייחדוית לבקרת טמפרטורה לעגלות שינוע למזון.
שם המערכת HOT/COLD THERMO ELECTRIC - , והיא מיועדת למרכזי הסעדה גדולים,
חברות קייטרינג, בתי- חולים ומוסדות ציבוריים.
המערכת הוזמנה על ידי החברה האמריקנית CAMBRO , המתמחה בשיווק מערכות אחסון
וקירור לתעשיית המזון בארה" ב ובאירופה. מערכת הקירור והחימום המותקנת
ביחידה, מבוססת על מודולים תרמו- אלקטרים, הפועלים בעיקרון EFFECT PELTIER
) רכיבים לחימום או לקירור, בהתאם לתכנות המערכת. .( המערכת מסוגלת להגיע
לטמפרטורה מדויקת, החל ב 2- מ" צ - להגשת מזון קר, ועד 75 מ" צ להגשת מזון חם.
תכונות המערכת:
* יכולת לעבוד לאורך זמן ) אלפי שעות( , ללא שירות ותחזוקה. המערכת שקטה
ופועלת ללא רעשים, רעידות, כימיקלים וגזים מזיקים.
* קומפקטית וקלה, ועל כן מתאימה לישומים רבים: מקררים ניידים, עגלות להפצת
מזון, אלקטרוניקה תעשייתית ותקשורת ) בקרת טמפרטורה של ארונות תקשורת
ומחשבים תעשייתיים( , לציוד מעבדה, ציוד רפואי ועוד.
המערכת נמצאת בתהליך של בדיקת תקנים בארה" ב ) תקנים . U.L ו.. N.S.F- למזון( .
|