יצרנית ישראלית של דברי מאפה ולחמים מיוחדים חשפה פיתוח חדש: סדרת בקלאווה
קפואה לאפייה בנקודת המכירה. החברה קיימה מחקרי שוק ומבחני טעימה רבים
בפינות האפייה שלה ברחבי הארץ.
לצורך הקמת קווי הייצור למוצרי הסדרה הוקם מפעל ונרכש ידע ייחודי בתחום
הבקלאוות, בהשקעה של 2 מיליון ש" ח.
בסדרה ארבעה סוגי בקלאווה: קן הציפור, בורמה, ריבועים ואצבעות. הבקלאווה
הקפואה נאפית זמן קצר לפני המכירה, והיא מגיעה ללקוח כשהיא טרייה ביותר.
המוצר מורכב מחומרי גלם איכותיים ועל פי מתכון ייחודי.
|