מעבדה ישראלית מבצעת בדיקות כימיות של מזון, כמו סימון תזונתי לפי תקן
ישראלי. המעבדה הוקמה כמעבדת מחקר בנושא פיתוח חלבוני כותנה ושמני מאכל,
והיא מבצעת בדיקות איכות של שמני מאכל לטיב ) כמו שמני זית ( כבר שנים, ויש
לה ידע מצטבר רב בנושא זה. יצוין, שבתעשייה חשוב לדעת אם שמן מתאים לטיגון,
לבישול וכו'.
מתאים לגורמים הבאים:
- מפעלי מזון
- קבלני מזון לבדיקת ספקים
- אולמות לבדיקת ספקים
המעבדה מבצעת בדיקת שפכים ובדיקות חלקיות של מי שתייה.
|