חברה ישראלית מייצרת אריזות מגש בפטנט רשום. המגש מיועד בעיקר לפירות
וירקות רגישים כמו עגבניות שרי, אפרסמון ומנגו. מאות אלפי מגשים נמכרו
ליצואני הפרי הגדולים בארץ בכמיליון שקל לעונה.
הפיתוח המיוחד של המגש מתבטא בקירותיו המודבקים באלכסון, מה שמאפשר אוורור
ושמירה על איכות הפרי הרגיש. הנפח הפנימי של המגש גדול יותר, בהשוואה
למגשים מסוגו, מכיוון שאין בו הכפלת קירות. בשל כך הוא יכול להכיל כמות
גדולה יותר של פרי ה" מסתדר " בנוחות. כל זאת בלי שישתנה גודלו החיצוני של
המגש.
בשל מבנם האלכסוני של הקירות, המגש חזק ביותר ומשוטח טוב יותר. כך עומדים
המגשים זה על גבי זה ולא אחד בתוך משנהו, ובאופן כזה נשמר הפרי ונמנעת
מעיכתו. המשטוח הנוח מאפשר הנחת כמות גדולה יותר של מגשים על כל משטח.
|