מערכת הבישול באינדוקציה עונה לדרישות העתיד במטבח המקצועי: בישול חסכוני
ומדויק, ניצול של שטחי עבודה קטנים יותר ועקביות בבישול, חיסכון במערכות
מיזוג האוויר, בצינורות האוורור ובמערכות השליטה נגד שריפות.
מערכת הבישול באינדוקציה פועלת בעזרת גלים אלקטרומגנטים המשודרים מן המכשיר
ופוגעים ישירות בכלי החימום. בשיטה זו אין להבות חשופות ויש שליטה מיידית
בחום. כך מתאפשר בישול על השולחן לעיני האורחים, בישול בעגלות נעות, בישול
בתחנות אוכל ובישול בשטחי הסעדה קטנים יחסית. חברה ישראלית מספקת את ציוד
הבישול באינדוקציה של MENUSYSTEM שוויץ.
|