חברה ישראלית המספקת ציוד למטבח המוסדי מציעה קומביסטימר של Angelo-Po . הבישול בקומבי סטימר מאפשר בישול מזון באדים, צלייה, אפייה, שחזור מזון ) על ידי פונקציה נפרדת המיועדת אך ורק למטרה זו ( ואידוי מזון בלחץ בטמפרטורה אדים של 120 מ" צ ויותר. המדובר בטכנולוגיה מתקדמת הכוללת חיישן לבדיקת טמפרטורת המזון בזמן הבישול, חלל פנימי עם פינות עגולות לניקוי קל ומהיר, אפשרות שטיפה פנימית וחיצונית, פירוק מהיר של חלקים פנימיים לניקוי ורחיצה. הזכוכיות כפולות, עגולות וננעלות. ניתן להשיג את הקומביסטימר בהפעלה באמצעות חשמל או גז עם מערכת בקרה אלקטרומכנית או אלקטרונית עם 100 תכניות בישול.
|