לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
פיסטור סומסום, שקדים, ואגוזים
מטרת התהליך היא חיסול הסלמונלה וחיידקים אחרים, בלי להזיק
לסומסום/אגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו וחיי המדף של
האגוז.
חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל- Continuous Steam
Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
ייבוש. יתרון של מערכת הפיסטור המוצעת טמון באלגוריתמי
הייבוש הייחודיים וחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה
המדויקת הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי בעל 3.5% לחות, אך
יש לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
ועקבי.
הציוד מודולרי וקל להתקנה ותחזוקה.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.